Parodistët e Vlorës kanë realizuar së fundmi një parodi të quajtur: ‘Në të s’ëmës 2020’.

Momentet e dhimbshme, parodistët e Vlorës vajtojnë humbjen e kolegut të tyre (Foto) - Tv Klan
Në këtë parodi të luajtur nga Afrim Agalliu dhe Agron Hamo është përshkruar realiteti që na duhet të jetojmë për shkak të Covid.

‘Nuk puthesh dot nuk të lë maska, si t’ja bëjmë na u nxi jeta, në të s’ëmës 2020.‘ thonë ndër të tjera parodistët.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *