Një histori e pazakontë Krishtlindjesh është shënuar ditën e sotme në Bolonja. Protagonist është një i moshuar 94-vjeçar i cili po e kalonte festën e shumëpritur i vetëm.

Fiorenzo (94 anni) ai Carabinieri: «Sono solo, venite per il brindisi?»- Corriere.it

Ai vendosi të telefononte po licinë që t’i bënin shoqëri vetëm për pak minuta dhe të ngrinin një dolli me të. “Mirëmëngjes, unë quhem Malavolti Fiorenzo, jam 94 vjeç dhe i vetëm në shtëpi. Nuk më mungon asgjë, kam nevojë vetëm për një person me të cilin të ngre një dolli për Krishtlindje.

Nëse një p oli c prej jush mund të vijë dhe të më takojë… sepse jam vetëm…”-u tha i moshuari efek tiv ëve. Sapo morën telefonatën, ata i shkuan në shtëpi të moshuarit dhe ngritën dolli me të, pasi shkrepën edhe një foto.

telefonata di una persona anziana di Alto Reno Terme (BO), in preda alla solitudine - YouTube

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *