Së fundmi një nga testet që po çmend rrjetet sociale është një figurë që të kërkon të gjesh numrin e treshave që ndodhen në të.

Edhe pse shumica në fillim mendojnë se kjo gjë është shumë e thjesht, në fund të gjithë kanë dhënë përgjigjen e gabuar dhe vetëm një përqindje e vogël e njerëzve kanë gjetur se sa 3-sha ka në të vërtetë në figurën e mëposhtme./ Ju ftojmë të hapni marken tingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *