Fotot e një nuseje para var rit të të dashurit të saj janë kthyer në pamjet më të komentuara të ditëve të fundit në rrje tet soc ial e.

Në foto shfaqet Jessica Padgett, e veshur me fustan të bardhë dhe e përkulur tek var ri i Kendall James Murphy. Nëse një a ks ide nt automobil is ik teksa ishte në krye të detyrës nuk do t’i kishte marrë jetën zjarrfikësit në Nëntor të vitit 2017, ata do të martoheshin më 29 Shtator 2018.

Murphy i kishte propozuar për martesë dhe Padgett i kishte thënë ‘po’. Në respekt të fjalës së dhënë dhe kujtimit të të dashurit, në ditën e “dasmës” ajo u paraqit tek va rr i i tij sëbashku me familjarët.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *