E Pabesueshme: Safeten e ‘tradhton’ fustani, i del gjoksi në prani të Sabriut, por shikoni reagimin e tij.Safete Mustafa është njëra nga dy motrat më të famshme, të njohura si Motrat Mustafa. Ato të dyja ishin të pranishme në dasmën e moderatorit Labinot Gashi, të cilat u dukën shumë bukur dhe elegante.Por si duket Safetja kishte një problem të madh ku e tradhtoi fustani dhe pa pritur i del gjoksi, por nuk mund ta besoni si reagon Sabriu, ……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *