Sërbia në Zi / Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur

Sërbia në Zi / Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vucic, në orët e vona të së premtes është shtruar në spitalin ushtarak në Beograd pas disa problemeve kardiake.

Në mesditën e sotme ka folur këshilltarja e tij, duke treguar që gjendja e Vucic është stabile, dhe se do të mbahet në spital për kujdes shtesë.

Disa kanale kane njoftuar se Vuçic mund te kishte edhe sëmu. ndjen co. vid 19 por keshilltarja e tij njofton se ishin lajme te rrejshme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *