Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë.
Mirëpo, në video shikohet edhe momenti kur ajo……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *