Remzie Osmani është një nga këngëtarët më të dashura për publikun kosovar.

Ajo shquhet për thjeshtësinë që i mbizotëron në çdo paraqitje qoftë skenike ose jo, shkruan “Kosovarja”.

E modestia e saj vërehet edhe kur rri në shtëpi e shpesh ndanë momente familjare me ndjekësit e saj në instagram.

Së fundmi, ajo dhe bashkëshorti saj Halili kanë realizuar një video ku Remzia shfaqet duke e ngacmuar mbesën e saj Emën e cila reagon shumë e qetë.

Shikojeni, sa gjyshe e mrekullueshme është Remzia.

https://www.facebook.com/watch/?v=737997556836715

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *