Hej goca dhe çuna, dhëmbët e bukur janë gjysma e bukurisë!
Kështu që mos u mendoni dy herë kur ju duhet të shpenzoni për buzëqeshjen tuaj.

Të famshmit janë ata që duhet të kenë një paraqitje të kuruar fizike, kështu që mjaft prej tyre i kanë “vendosur paratë në gojë”, duke ndryshuar krejtësisht.

Gjithnjë e më shumë VIP-a u nënshtrohen ndërhyrjeve për zbukurimin e buzëqeshjes së tyre dhe ja cilët janë disa prej tyre.

meganews.al sjell më poshtë galerinë:
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *