Pa e zgjatur shume, doli direkt e ne teme dhe me tha se kishte ftuar edhe nje shokun e saj (te cilin une nuk e njihja) per darke. E pyeta se c’lidhje kishte ai i ftuar ne darken tone? Ajo mu pergjigj:

“Mos bej keshtu dhe ti. Ke gjithe ato vite me burrin. Clirohu pak, bej qef me nje mashkull tjeter se nuk behet qameti dhe nuk merr vesh gje njeri”Mund te them se keto fjale i vendosen kapak shoqerise tone shumevjecare. Nuk e di perse e beri ajo kete gje? Ndoshta ishte xheloze sepse une shkoj shume mire me burrin dhe ajo u nda. Ndoshta ka dashur te me shohi edhe mua te shkaterruar dhe te vetmuar si ajo, pa nje njeri ne krah dhe pa familje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *