Policia e departamentit të Therës gjeti dhe arr.estoi një djalë të ri, rreth 20 vjeç, si vr.asësin e 69-vjeçarit . Trupi i grekut Nikos Halari, u zbulua ditë më parë i dek. ompozuar nga zj.arri. Policia greke zbuloi se au.tor i ngjarjes ishte punonjësi 20-vjeçar shqiptar i Hotelit “Nikos Villas”.

Shqiptari kishte deb.atuar dhe më pas kishte që.lluar pronarin e tij, për një b orxh prej 200 eurosh.

Më pas e kishte lyer t.rupin me vodka dhe i kishte venë zj.arrin. Ai nuk kishte marrë orën e shtrenjtë nga dora e tij e as kishte prekur kasafortën pasi sipas tij nuk kishte qëllim të gr.abiste, por të merrte vetëm borxhin që pronari i kishte.

Ngjarja ndodhi mëngjesin e 27 nëntorit në orën 09:00. Vr.asja e biznesmenit në atë mënyrë u konsideruar shumë serioze nga Departamenti i Policisë, ndaj u bënë të gjitha përpjekjet e mundshme për të k.apur autorin e kr.imit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *