Ajo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës.
Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhamajkan.
Të dy aja po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që xhamajkani e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë.
Video është bërë virale dhe po bën namin në internet. Ndiqeni!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *