Shtëpia e dy vëllezërve, njëri punon në Gjermani, tjetri në KosovëNë rrjetet sociale është bë hit i vërtetë fotografia e shtëpisë së përbashkët e dy vëllezërve, e ndarë në dy pjesë.Njëri prej vëllezërve është gurbetqar, e tjetri jeton këtu.Çka mendoni, cila pjesë e shtëpisë cilit vëlla i takon / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *