Ky vit ka qenë një udhëtim i vështirë për shumë prej nesh, por 2021 mund të jetë po aq i keq. Kjo, nëse i besoni parashikimet e Baba Vangas.

"Baba

Për ata që nuk e dinë, gruaja e verbër bullgare parashikoi saktë 11 shtatorin, ngritjen e IS IS dhe madje Brexit. Para vdekjes në vitin 1996, ajo gjithashtu bëri disa parashikime për vitin 2020.

2020 solli shumë lajme të këqija, jemi ende në mes të një pandemie globale, zja rret në Australi v r anë gati tre miliardë kafshë, por shumica e parashikimeve të Baba Vangas nuk u realizuan. Ajo kishte parashikuar një cunami të madh që do të godi s te Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën.

Por çfarë pritet për 2021-in? Ajo besonte se vitin e ardhshëm na presin kat astrofa të mëdha. Ndër të tjera shtoi se një dra gua i fortë do të ‘mbërthente’ njerëzimin’ se ‘tre gjigandë do të bashkoheshin’ dhe ‘disa njerëz do të kenë para të kuqe’. Interpretojeni këtë se si të doni. Për më tepër, ajo shtoi se kohëra të vështira na presin, dhe ‘njerëzit do të ndahen për shkak të besimeve fetare’.

2021 prediction cataclysms disasters dragon seize humanity blind Balkan Baba Vanga cure for cancer | India News – India TV

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *