Dy ‘ar miqtë’ në muzikë, Arkimed Lushaj dhe Rigels Rajku kanë bërë paqe! Vetë Lushaj, i njohur ndryshe si Stresi ka qenë i gatshëm të bashkohet me reperin tjetër, që njihen në botën e artit si Noizy.

Pasi ky i fundit bëri thirrje për bashkimin e të gjithë të rinjve që të ndihmojnë familjen e Klodian Rashës, të riun që u v ra nga efektivi i policisë, Stresi e ka mbështetur i pari. Në një foto që po qarkullon në rrjetet sociale, shihet që Stresi, në një bisedë me një person që i kanë fs hirë emrin, pranon të bashkohet me Noizyn, për të nd ihmuar familjen e Klodianit.

“Unë bashkohem me Noizyn për të nd ihmuar familjen e Klodit,”- shkruan Stresi, duke i dhënë kështu f und rivalitetit që ka ekzistuar prej kohësh mes tyre. Nga ana tjetër, Stresi është shpallur në kë rkim pasi ak uzohet si një prej organizatorëve të pr otestës së zhvilluar gjashtë ditët e fundit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *