Energjitë nègátíve ju mbùshin mendjen me mendime të kèqíja dhe kèshtu përfùndoni duke ndjèrë nevòjën e izòlímit nga të gjithë dhe të përjètoni vètmínë dhe gjërat nuk ju hècín në jetë.

Energjia nègátíve sjell zhgènjím. Nëse dýshoni se shtëpia juaj është përmbýtur nga nègátíviteti, bëni testin e shkrèpses dhe zbùloni nëse shtëpia juaj është e mbùsùr me energji pozitive apo nègátíve.

Çdo emocion lèshon një energji. Energjia nègátive në shtëpi mùnd të síllet edhe nga jashtë e kríjuar nga persona që ju hèdhín syrin e kèq.

Të sjèllësh energjinë e pástër brenda shtëpisë tuaj është shumë e rëndësishme. Duhet të vendoset një ekuilibër ku në shtëpinë tuaj të mbízòtërojë më shumë energji pozitive dhe sa më pak nègátívitet.

Për të kuptuar se ku ka mbètur energjia nègátive në shtëpinë tuaj ju me çdo kùsht duhet të bëni testin e shkrèpsès.

Kjo është vërtetuar se është një metodë shùmë e sáktë dhe e pa-gábùeshme dhe ju tregon qartë fare se ju ndòdhet energjia nègátive në shtëpi.

Për të bërë provën dhe për të zbuluar ndonjë energji nègátíve, gjithçka që duhet të bëni është të merrni:

Një gotë të pastër me ujë të pijshëm brenda saj.

Dy shkrèpsè të thjeshta

Para se të filloni këtë rítùal, përpíquni të relaksoheni dhe të çlíroni mendjen tuaj nga çdo shqètèsim ose fríkë. Kur të ndjèni se mendja juaj është e qetë si një lùmë i qetë, merrni të dyja shkrèpsèt në dorën tuaj

Më pas hídhni njërën nga shkrèpset në ujë dhe pási ta keni hèdhur numëroni deri në 10 dhe më pás hídhni në ujë edhe shkrèpsen tjetër.

Sapo të dyja shkrèpset të jenë brenda në ujë prísni disa minuta dhe më pas shikoni pozícionin që ato do të marrin brenda në ujë.

Si ta dálloni nëse ka energji nègátive në shtëpinë tuaj.

METODA E PARË: Nëse shkrèpset rrinë lárg nga njëra tjera dhe nuk prèken, do të thotë se në shtëpinë tuaj nuk ka fare prezencë të energjisë nègátive.

METODA E DYTË: Nëse shkrèpset brenda në gotë prèken dhe qendrojnë ngjítur me njëra tjetrën, do të thotë se në shtëpinë tuaj ka prezencë të energjisë nègátive ose jeni prèkùr nga syri i kèq.

METODA E TRETË: Nëse shkrèpset krýqëzòhen me njëra tjerën dhe marrin formën e “X” atherë do të thotë se energjia nègátive në shtëpinë tuaj është shumë e madhe.

Si ta pástroni shtëpinë nga energjia nègítive?

Nëse dalloni se në shtëpi ka prezencë të syrit të kèq mos u shqètèso aspak pasi ka një metodë të lashtë dhe shumë efíkase se si ju pa pástroni shtëpinë tuaj.

Gjithçka që ju duhet është vetëm kripa e tráshè.

Ky përbërës është përdorur në ritùalèt ántíke të pastrimit të shtëpisë nga energjia nègítive. Për të përfituar nga fùqía e saj pastruese, vèndosni pak kripë të tráshë në disa kávánoza dhe vèndosini në të gjitha cepat e shtëpisë.

Mbajíni ato për 7 ditë, dhe më pas hídhni ujë brenda në kavánozët me kripë të tráshë.

Me ujin më kripë që ju krijuat láni dýshemenë e shtëpisë tuaj. Në këtë mènýrë duke lárë dýshemenë do të thíthní energjinë nègátive dhe të gjíthë syrin e kèq që mùnd të jetë fùtur në shtëpinë tuaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *