Elita Rudi dhe Gjiko kanë zbuluar detaje int.ime nga marrëdhënia e tyre. Teksa moderatorja e pyeti bashkëshortin në rubrikën “AfterParty” se kush i pëlqejnë më shumë të pasmet apo gj.oksi i saj, reperi tregoi se ai dëshiron çdo pjesë të trupit të Elita Rudit.

Gjiko gjithashtu pranoi se i pëlqen më shumë s*ksi pas lindjes së djalit, pasi orari është më i kufizuar dhe më i fshehtë.

Ndërsa theksoi se dushin preferon ta bëjë vetëm sesa me bashkëshorten e tij.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *