Andi dhe Fationi i dolën kundër Sindit, duke thënë se nuk mund të ofendojë dikë në atë mënyrë, ndërsa Sindi u vetëmbrojt me justifikimin se u provokua dhe doli nga vetja.

Debati:

Sindi: Nuk kërkoj falje që më kanë provokuar deri në atë pikë dhe më bënë të dal nga vetja

Mevlani: Kur cenohet, ka të drejtën e vet

Melisa: Ku e cenova?

Andi: Ti thuash tjetrës kurvë, qenka e drejtë?

Mevlani: Po mos e ceno

Andi: O shoku, është ofendim

Melisa: Unë kam thënë e para që nuk është për t’i dhënë statusin e “virgjër”, pro duhen dy pare mend për të kuptuar

Andi: Në këtë lloj programi, të gjithë kemi marrë komente negative, por ne që jemi këtu, ta shajmë dhe njëri-tjetrin?!

Mevlani: Njerëzit të maten para se të flasin

Fationi: Ka të drejtë 100% Melisa

Bora: Këtu ka patur ofendim dhe kjo nuk diskutohet. Atë që të tha Melisa, vetëm ti e sheh si ofendim. Edhe pasi Melisa doli, të gjithë i shkuan pas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *