Për 76 mijë euro mund të blini një shtëpi dhe një grua. Ky ka qenë njo ftimi i pazakontë që i in donezianeje në meidat lokale.

Indonesia: Woman Who Offered to Marry House-Buyer Finds He Is Married | Time

Wina Lia, pronarja e një vile, ka nxjerrë shtëpinë e saj në shitje duke thënë se pronari do të marrë edhe atë për grua.

40 vjeçarja de klaron madje se kjo gjë është tërë sisht lig jore. Wina ka bërë tashmë një numër inte rvistash tel evizive pas lajmeve të pub likuara, duke thënë se ishte prej kohësh në kërkim të një burri”.

Nëna e vetme është shprehur:

Dëshira ime është ta shesësh këtë shtëpi, por do të ishte mirë nëse takoja edhe me shokun tim të shpi rtit”.
Shtëpia e njëkatëshe, përmban dy dhoma gjumi, dy banjo dhe është e ar reduar mjaft mirë.

Indonesian Woman Who Offered Herself Along With Her House Finds a Buyer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *