Reperi i njohur shqiptar Arkimed Lushaj, gjithashtu i njohur si Stresi ka shpjeguar se ka 5 ditë që qan dhe fshihet maleve, por nuk mund të dalë më në protestë pasi ruhet.

TIRANË– Reperi i njohur shqiptar Arkimed Lushaj, gjithashtu i njohur si Stresi është tërhequr nga protesta për vr.asjen e Klodian Rashës. Në një video-live në Instagram, ai ka shpjeguar se ka 5 ditë që qan dhe fshihet maleve, por nuk mund të dalë më në protestë pasi ruhet.

Ndër të tjera në fjalën e tij, reperi shprehet se nuk ka qënë i ndikuar nga politika për pjesëmarrjen në protestë, dhe nëse ka ndodhur kështu, Zoti ia marrtë hakun tek familja e tij.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *