Reperi Arkimed Lushaj, i njohur si Stresi, një nga organizatorët e prot estës “Drejtësi për Klodianin”, i kërkon kryeministrit Edi Rama të largojë Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë, Ardi Veliu. Në një video live në Instagram, mbrëmjen e sotme, e regjistruar nga Dosja.al, Stresi kër c ënon kryeministrin se nëse nuk largon Veliun, atëherë do ti publikojë pamje int ime me personazhe të njohur.

“Shpërndajeni në çdo media këtë mesazh. Nuk ka uniformë policie që na mposht ne. Edi Rama sillu mir kam respekt për zonjën Linda. Mos më bëj se do të nxjerr në Instagram çfarë ke bërë ti me femra. Mos më bëj që ti hap se kretet, femrat që ta m*rrin ty në g oj, që janë edhe VIP dhe ato që janë në pushtet. I kam me fakt Edi Rama, kam shumë respekt për zonjën Linda, zonjë e nderume por për ty jo. Kui kujdes se do ti nxjer se kretet për këtë natë. Nuk kanë faj familjarët e tuj. Ja gjall a vd ek kam me ti nxjerrë krejt g*jorse nëse nuk dorëzo Ardi Veliun. Të tjerat do ti nxjerrë shumë shpejt. Natën e mirë shuhena në shesh e nuk më ha hiç edhe nëse më co ptoni.”- thotë Stresi.

Reperi i ka të zakonshme këto mesazhe për kryeministrin Edi Rama. Lushaj është shpallur në kërkim që pas ditës së parë të pr otestës, ndërsa ai vijon të sfidojë policinë nga rrjetet sociale.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *