Një ngjarje e re.nde ka ndodhur në familjen shqiptare e cila jeton në Selanik ditën e sotme. Mediat greke bëjnë të ditur se një 16 vjeçar është d.jegur i gja.llë brenda banesës së tij.

Në momentin që shtëpia është përfshirë nga fl.akët brenda saj ndodheshin të tre fëmijët, të moshave 16, 13 dhe 6-vjeçare.

Prindërit nuk ishin në banesë në orën 11 të paradites së të martës, pasi sipas mediave greke, babai i fëmijëve ishte në punë dhe nëna e tyre ishte nisur të hënën drejt Shqipërisë. Për këtë shkak, tezja e fëmijëve po kujdesej për ta, por kur ra zj.arri, për të cilin ende nuk dihet shkaku, ajo nuk ndodhej në shtëpi.

Sipas dëshmitarëve zj.arri në shtëpi ra kur 16-vjeçari kishte dërguar një objekt ngrohjeje në dhe papritur zj.arri mbuloi dhomën dhe gjithë ndërtesën.

Vëllain dhe motrën e tij të vogël i kshte shp.ëtuar tezja, e cila ishte njoftuar nga mbesa e saj në telefon për zj.arrin e rënë, kishte hyrë në fl.akë për të nxjerrë dy të vegjëlit nga banesa.

Zjarri në ndërtesë ra në orën 11:00 të mëngjesit. Nga zj.arri i rënë hu.mbi jetën vetëm 16-vjeçari shqiptar ndërsa pati shumë d.ëme materjale. Autoritet policore janë akoma në vendngjarje për të bërë zbardhjen e plotë të ak.sidentit që ndodhi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *