Cilën letër zgjedh?

Letra nr. 1:
Hmmm! Kjo letër simbolizon unitetin. Kjo letër e unitetit bashkon të gjitha besimet shpirtërore.Nëse zgjidhni këtë letër, do të thotë se gjatë këtij viti do të kërkoni përgjigje për pyetjet që kanë të bëjnë me ju në një sferë fetare, por jo tradicionale, fetare!Ju duhet të bisedoni me veten dhe për këtë duhet të përdorni lutjen për të gjetur rrugën tuaj ose për të gjetur një mësues i cili do t’ju tregojë rrugën e drejtë.
Është e rëndësishme të balanconi veprimet tuaja me dëshirat e zemrës suaj dhe të jeni të sjellshëm jo vetëm me të tjerët, por me veten.
Jeni në fillim të procesit të transformimit të shpirtit dhe jetës suaj!

Letra nr. 2:
Kjo letër simbolizon vitin e përmbushjes, lumturisë, dritës, optimizmit dhe kënaqësisë.Çfarëdo që të doni, hyn në jetën tuaj dhe ju mbush me dashuri dhe ngjarje të mira!Dielli përfaqëson dashuri, begati, shëndet, bukuri dhe sukses, dhe nëse ëndërroni të bëheni nënë, jeni shumë me fat, pasi zgjedhja e kësaj karte mund të tregojë edhe një shtatzëni të shpejtë.

Letra nr. 3:
Zgjedhja e kësaj letër tregon se këtë vit jeta juaj do të rigjenerohet, ju do të mbyllni ciklet e vjetra dhe do të filloni ato të reja.Ka ardhur koha kur mund të lini gjithçka që nuk ju pëlqen në zemrën tuaj pa ndjerë d himbje, tris htim apo fr ikë.Është koha për të vlerësuar, mësuar, rritur, pjekur! Kjo letër quhet “Fillime të Reja”, sepse lini gjithçka që nuk ju pëlqen për të filluar një jetë të re!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *