Soni Malaj është përfolur shumë për jetën e saj private, pasi i dha fund martesës me balerinin italian, Mirko, me të cilin ka edhe një vajzë. Aktualisht këngëtarja është në një lidhje me biznesmenin, Klevi, romancë të cilën mundohet ta mbajë larg vëmendies së mediave. Ajo publikon shumë rrallë foto krah tij, duke u siguruar që ti mbrojë privatësinë.

Dhe gjatë një intervistë së fundmi, këngëtares iu është bërë një pyetje ‘provokuese’ ku është pyetur se kush janë më të mirë në seks shqiptarët apo të huajt, duke iu referuar edhe eksperiencave të saj të mëparshme.

“Duhet që të provosh shumë të huaj që të përgjigjesh. Varet personi çfarë transmeton. Është çështjë energji çdo gjë. Ne kemi receptor, kemi energji, kështu që jemi transmetues energjie, varet se si ndërlidhet vibe i dy personave dhe kjo është e rëndësishme në marrëdhënie,”– u përgjigj ajo e ftuar në “Why Not”.

Soni Malaj foli edhe për marrëdhënien e saj intime duke treguar a është seksi një pjesë e rëndësishme e lidhjes së saj.

“Lidhem me një person shumë emocionalisht. Marrëdhëniet intime janë të rëndësishme për të gjithë njerëzit. Nuk mendoj se kur nuk janë të përshtatshëm në marrëdhënie intime një çift mund të vazhdojë lidhjen,”– u përgjigj këngëtarja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *