Emisioni i njohur “How to catch a cheater” ka vënë në qendër të vëmendjes këtë herë një mekanik kompjuterësh.

E dashura e mekanikut kishte kontaktuar me emisionin që transmetohet në YouTube për të provuar besnikërinë e të dashurit të saj.

Ekipi realizues i programit kishin vënë në qendër të skenës një vajzë me të brendshme e cila kishte thërritur në shtëpi mekanikun që në këtë rast ishte i dashuri i vajzës.

Ajo kishte veshur vetëm të brendshmet dhe pasi ai hyri brenda ajo filloi ta provokonte me lëvizje të ndryshme.

Tekniku i kompjuterëve përfundoi në shtrat me vajzën dhe e dashura e tij vëzhgoi gjithçka nëpërmjet kamerave të vendosura në apartamentin e vajzës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *