Aspen Deke, 17 vjeç mposhti 3 herë ka nce rin dhe vd iq pasi u infektua me Covid-19.

Ndizen qirinj në nderim të policëve që vdiqën nga koronavirusi – Familjajone
17 vjeçarja ka vuajtur nga k an ceri për pjesën më të madhe të jetës së saj dhe ka arritur ta mposhti atë tre herë. Ajo vuante nga leu cemia akute limfoblastike.

Vajza kishte rezultuar pozitive me Covid-19 në nëntor të vitit që lamë pas. Ajo u shtrua në spital pasi kishte një muaj me temperaturë të lartë. Mjekët bënë të pamundurën por nuk arritën që ta shpëtonin si pasojë humbi jetën dje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *