Nata e katërt e spektaklit “Love Story” në TV Klan pati de ba te të fo rta mes vajzave, teksa çështjet e javës së kaluar u bënë sërish pjesë e diskutimeve në skenë.Enxhëll dhe Suela, të cilat janë bërë shoqe të ngushta me Arjanën, patën një takim të gjatë me Saimirin. Arjana është pyetur nga gazetarja e programit “Daily Love Story”, Xhesi Muçaj, nëse ndjen xhelozi për takimet e shoqeve të saj, duke qenë se ajo ende nuk e ka pasur një takim të gjatë me 33 vjeça rin.

Në fillim Arjana tha me shaka se Suela desh e hëngri të gjallë Saimirin dhe më pas u shpreh me zë të ulët që ishte e mërzitur.Xhesi: Arjana pse je mërzitur ti?Arjana: Uaaa, desh e hëngri të gjallë të shkretin.Enxhëll: Jooo, vajza u rrë zua padashje. Mos jep moj koment!Arjana: Nuk u bëra xheloze, u emocionova jashtëzakonisht shumë sepse ishte diçka që e ka ndjerë.Xhesi: Si shkoi kërcimi me Saimirin…Arjana: Kërcyem shumë pak. U mërzita…(i zë mikrofonin)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *