Atdheu është një nga pjesëmarrësit më të komentuar të PërPuthen.

Edhe pse ai u bashkua vonë në emision, fansat e tij u shtuan menjëherë për shkak të pamjes dhe takimit me Anën.

Por përtej PërPuthen, ai nuk e paska për herë të parë ekranin.

Në rrjetet sociale ka dalë një intervistë e tij e rrallë në ABC News, ku shkon në takim me një vajzë.

Ndiqeni videon:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *