I riu Klodjan Rasha i cili është v r a r ë me 2 p l u m b a nga një polic në orët e para të mëngjesit të sotëm në Tiranë, është ndjekur që nga rruga “Don Bosko” ku është konstatuar, për shkak se kishte thyer orën policore që fillon në orën 22:00 sipas një urdhri të Komitetit Teknik.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 01:45 të mëngjesit.

Rasha, pasi nuk i ështe bindur urdhërit për të ndaluar pas disa thirrjeve, ka tentuar të largohet me vrap duke i drejtuar punonjësit të policisë një send të fortë që është dukur si a r m ë z j a rr i. Duke qenë se rruga ka qenë pa ndriçim, polici ka dyshuar se sendi që i është drejtur ka qenë a r m ë z j a rr i, dhe në ato momente e ka q ë ll u a r të riun me p l u m b, si pasojë e të cilit ka ndërruar jetë në spital.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *