Fqinja e 25 vjeçarit

Fqinja e 25 vjeçarit Kl odjan Ra sha i cili u q ë ll u a për v d e k j e në orët e para të mëngjesit të sotëm në lagjen “Dritan Hoxha” në Tiranë ka thënë për media se i riu nuk njihej si problematik në zonë.

Për të ajo ka thënë se nuk ka sjellë asnjëherë shq etë sime dhe se ishte i papunë.

“Jo asgjë unë tani po e dëgjoj. Ka qenë shumë i mirë si njeri. Nuk ne di me ça është marrë ne e shikonim këtu jashtë dhe ka qenë djalë shumë i mirë. Ishte pa punë. Unë po bëj gati 25 vjet këtu. Djalë shumë i mirë për mua. E shikoja gjithmonë këtu jashtë që rrinte dhe nuk ngacmonte njeri. Nuk di gjë për a rr e s t i m e t e tij më parë.Nga ai djalë skemi pasur shq etë sime asnjëherë. Këtu rrija unë përballë e ke”, tha ajo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *