Në udhëtimet me tren shpesh të qëllon të shohësh njerëz që flenë, lexojnë, të shikojnë shfaqje televizive ose thjesht të bisedojnë, por tani do të shihni edhe vajza të reja të cilat zgjedhin që të bëjnë selfie…

Vajza e re e identifikuar si Jessica George është filmuar në një metro në New York, ndërsa pozonte para telefonit, të cilin e kishte mbështetur në një nga sedilje.

Pamjet janë shpërndarë në rrjet dhe video është bërë virale, duke shka kt uar të qeshura dhe shumë komente, e në mesin e tyre kishte dhe nga ata të cilët shprehësin xh el ozë për vetëbesimin e saj.

class=”wp-video”>Video Player id=”mep_0″ class=”mejs-container mejs-container-keyboard-inactive wp-video-shortcode mejs-video” tabindex=”0″ role=”application” aria-label=”Video Player”>

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *