Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, ka postuar një video pr.ekëse të një nëne që ribashkohet me djalin e saj pasi ai kthehet nga misioni me Forcat e Ar.matosura.

Ushtari i III Shkëlqim Hoxha nga batalioni i II i këmbësorisë sapo ishte kthyer nga misioni i tij në Herat të Afganistanit.

“E keni parasysh mallin dhe merakun e nënës për birin e saj? Imagjinojeni kur ai është ushtarak dhe ka shkuar të shërbejë në Afganistan. Ushtari i III Shkëlqim Hoxha nga batalioni i II i këmbësorisë, i cili është kthyer nga misioni në Herat i ka bërë këtë su.rprizë nënës së tij ditën e kthimit nga misioni,”-shkruan Xhaçka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *