Bukuroshja e njohur e Instagramit, Ada Deda, ka qënë ka treguar si e kanë ngacmuar djemtë e socialistëve.

Vajza e ish-deputetes së PD, thotë:

‘Ngacmime ka plotë.

Por s’dua të përmend emra duke qenë se shumica kanë krijuar familje.

Më kanë ngacmuar në rrjetet sociale, madje njëri më shkruante, më pas më bëri bllok 3 vjet, sepse kishte të dashurën xheloze.

Kur u ndanë më zhbllokoi dhe filloi sërish.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *