Të jesh e bija e një fytyre publike, është e pamundur të mos jesh e përfolur nga mediat.

E këtë fat duket se e ka pasur edhe Kënga, e bija e kryetarit të komunës së Gjilanit Lutfi Haziri.

Kënga po arrin të jetë mjaftë e përfolur për paraqitjet e saj tejet senzacionale duke bërë për vete një numër të madh ndjekësish.

Ajo duket se është shumë e zonja për të krijuar famë, të jetë shumë e pëlqyer dhe e dashur për ndjekësitë e saj ku në llogarinë e saj në Instagram numëron rreth 12 mijë ndjekës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *