Një vajzë e re ka treguar se çfarë do të thotë të punosh si stri .ptiste në Tiranë. Ajo thotë se e bën prej tre vitesh këtë punë, teksa arrin të fitojë deri në 400 euro në natë, ndërkohë në muaj vlera ka shkuar deri në 4000 euro.

“Ne fakt me baletin apo kërcimin i kam lidhjet shume te hershme, që e vogël kam qenë pjesë e kurseve të baletit, ku dhe ku kam performuar në aktivitete të ndryshme artistike ne vendin tim te lindjes apo dhe ne qytete te tjera. Por gjithsesi, nuk është kjo arsyeja qe ndodhem në këtë punë.

Duke qene se kisha disa eksperienca si kamariere po kërkoja diçka të tillë, por vendosa te provoj si kamariere e jetës së natës duke ditur që ka më shumë bakshishe.

Në fillim kisha atë ndrojtjen se ku po punoj, por dhe per faktin qe jam natyre pa shume komplekse e kalova lehtë këtë moment. Gjatë punës si kamariere shikoja në tërësi sesi funksionojnë gjerat, se çfarë ndodh brenda një “Night Clubi”. Dhe shikoja qe nuk ndodhte asgjë e keqe, përveçse vajza të bukura shoqëronin klientët në tavolina ndërsa ata pinin një pije.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *