Vetëm një ditë më parë, një veprim i këngëtares Tuna, u kthye në kryefjalën e mediave rozë.

Tuna ndryshoi mbiemrin e djalit në Instagrami e tij dhe nga Tian Patris Berisha, shkroi Tian Sejdi, mbiemri i këngëtares.

Madje, Tuna largoi Patrisin edhe nga lista e personave që ndjek Tian në Instagram. Nuk zgjati shumë dhe pas këtij veprimi erdhi një reagim nga Robert Berisha, i cili siç dihet nuk gëzon raporte të mira me Tunën.

Ai ka postuar në Insastory një video ku shfaqen Tian dhe Renee duke luajtur. “Renee Berisha. Tian Berisha” – shkruan Roberti.

Ndërkohë “Prive” raportoi se këngëtarja është rikthyer për të jetuar së bashku me djalin në Shkup.

Tuna ndryshoi mbiemrin e djalit në Instagrami e tij dhe nga Tian Patris Berisha, shkroi Tian Sejdi, mbiemri i këngëtares.

Madje, Tuna largoi Patrisin edhe nga lista e personave që ndjek Tian në Instagram. Nuk zgjati shumë dhe pas këtij veprimi erdhi një reagim nga Robert Berisha, i cili siç dihet nuk gëzon raporte të mira me Tunën.

Ai ka postuar në Insastory një video ku shfaqen Tian dhe Renee duke luajtur. “Renee Berisha. Tian Berisha” – shkruan Roberti.

Ndërkohë “Prive” raportoi se këngëtarja është rikthyer për të jetuar së bashku me djalin në Shkup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *