Një veprim human kanë bërë disa kaçanikas. Brenda një ore, ata kanë mbledhur afro 25 mijë euro për ndërtimin e shtëpisë së një familje skamnore.
Kjo është realizuar përmes një video-live të faqes lokale të këtij qyteti, “Sje kaçanikli,nëse”.

Diaspora dhe dashamirë të qyteteve të trojeve shqiptare kontribuuan me shifra të ndryshme të parave.
Disa pamje më poshtë:
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *