Ish-velina Kejvina Kthella ka kaluar një episod të pakëndshëm teksa ishte e ftuar në “Binjakët shoë”, ku teksa u fut në një vaskë të mbushur me akull bashkë me Romeo Veshajn, e tra dhtoi bluzja që kishte veshur.

Në momentin që nuk pritej, Kejvinës iu zbërthye bluza dhe i doli gjithë gj oksi. Ajo u përpoq ta mbante me duar, dhe kërkoi ndihmë nga Romeo për ta mbërth yer.

Moderatori u ul dhe ia mbë rtheu teksa thoshte: Avash moj avash se kemi kamarierin në dhomë akoma!

Momenti në 01:22:00

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *