Eusebio, një nga konkurentët e emisionit “Hells Kitchen”, tepër i re voltuar i është drejtuar me fjalë ba nale drejtuesit të emisionit, shef Renato Mekollit.

‘Na çave k..., rrot k...’, konkurenti i revoltuar PLAS NË TOKË Renato Mekollin (VIDEO)

Ky i fundit i ka kërkuar llogari për fjalët ofe nduese, por kjo gjë e ka aca ruar edhe më tepër situatën, çka ka bërë që Eusebio të kthehet dhe ta shtyjë fort Renaton duke e plasur në tokë.

Konkurenti: Po kë shty ashtu, se unë po bëj më të mirën. Ti ça po bën?

Mekolli: Ku po bën më të mirën?

Konkurenti: Po kot u kape tani ti. Do me më prish mua.. Na çave k*rin. Rrotë k*ri.

Mekolli: K*rin e kujt mo idiot?

Konkurenti: Ty mo (e shtynë). Ik o varik*rs. b*th q*r m*ti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *