Emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” transmetoi disa javë më parë rastin e familjes Zijai, në Gjirokastër të cilët kishin djalin e tyre të vogël Fabion me hidr ocefali.

Ai u op erua dy jave me pare dhe tani është në gjendje shumë të mirë shëndetësore. Stafi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” u rikthyen në qytetin e gurtë të Gjirokastrës për t’i takuar e per t’ju dhënë një tjetër lajm të mirë.

Eneida ishte tek familja Zijai ku takoi motrën e Emanuelës, ajo jeton me gjyshërit pasi prindërit nuk mund të kujdesen për të.

“Fabio është mirë se tani reagon, ai do jetojë si gjithë të tjerët, ju falënderoj ju Elvis Naçin dhe të gjithëve”, tha gruaja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *