usie Martin, e cila punon për shërbimin meteorologjik Praedictix, Minesota SHBA, vendosi të marrë djalin e saj gjatë orarit të punës.

Meteorologia, në fakt, ka dhënë parashikimin e motit me djalin e saj 1 vjeç në shpinë, të cilin e kishte lidhur në trupin e saj.

“Është jashtëzakonisht çliruese që të jem në gjendje të mbaj djalin tim gjatë kryerjes së detyrave të tjera,” shkroi ajo në blogun e kompanisë.

Kompania meteorologjike, duke postuar videon në llogarinë e tyre të Tëitter bëri shaka duke shkruar:EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5

“Parashikimi ynë kombëtar sot u dha nga meteorologia @smartinWX dhe nga një i ftuar i veçantë.

Për fat të keq, asistentin e zuri gjumi në vendin e punës.

Kërkojmë ndje së për këtë të paprit ur”.

Videoja e Susie Martin me vogëlushin u shpërnda nga shumë përd or ues në rrj etet soc ia le.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Parashikimi ynë kombëtar sot u dha nga meteorologia @smartinWX dhe nga një i ftuar i veçantë.

Për fat të keq, asistentin e zuri gjumi në vendin e punës.

Kërkojmë ndje së për këtë të paprit ur”.

Videoja e Susie Martin me vogëlushin u shpërnda nga shumë përd or ues në rrj etet soc ia le.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *