Vjollca Gashi UÇK e quan Ushtria Çetnike e Kosoves
ka bër nje postim mjaft te quditshem dhe ka marr vemendjen e te gjithve.
Vjollca ka bër shkrim shum fyes dhe denigrus ndaj Uck-s ku kan reaguar shum qytetar ja detajet

Vjollca Gashi UÇK e quan Ushtria Çetnike e Kosoves
ka bër nje postim mjaft te quditshem dhe ka marr vemendjen e te gjithve.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *