Ditën e sotme, një media publikoi një lajm ku thuhej se Ana e dytë dhe Fationi kishin thyer rregullat dhe janë takuar jashtë emisionit.

Në lajmin e publikuar, shoqëruar dhe me një foto thuhej se:

Fationi dhe Ana Kauri shihen të dy, pa planifikimin e një takimi, pasi në program ajo ka zgjedhur për takim Arbrin. Nuk dihët nëse për këtë takim ata kanë marrë leje nga produksioni, por nëse jo, kanë shkelur rregullat.

Meganews.al sqaroi se:

Megjithatë, meganews.al do të shtonte se tre puntata të Përputhen janë regjistruar tashmë nga produksioni dhe ndoshta Ana ka bërë zgjedhjen e saj, duke zgjedhur Fationin javën e ardhshme.

Dhe në fakt, duket të jetë kështu.

Vetë produksioni e ka konfirmuar në Instagram përmes një postimi, ku në foto shkruhet:

“Një super takim të premten, mes Anës dhe Fationit”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *