Nëse gjithmonë do t’i njihnim të gjithë armiqtë tanë personalisht, do të mund të shmangnim lehtësisht situatat e pakëndshme në jetë.

Por, për fat të keq, ne shpesh nuk e dimë se çfarë po ndodh pas nesh, kush dhe pse po na dëshiron të keqen apo na ka zili.

Por ndonjëherë zilia mund ta shtyjë një person drejt gjërave më të tmerrshme, ta çojë atë në një gjendje urrejtjeje dhe hakmarrjeje.

Dhe në raste të tilla, duhet të jeni të kujdesshëm ndaj një personi që ju ka zili.

Zgjidhni një kartë dhe merrni një përgjigje në pyetjen se kush dhe pse mund t’ju zili …

LETERR N.1
KUSH JU RREZIKON:
Ky është një person që ka lidhje të fortë emocionale, tërheqje dhe dashuri për ju.Por për shkak të disa rrethanave në këtë moment ai nuk mund të shprehë hapur ndjenjat e tij. Një person duket se i mban ndjenjat e tij, i frikësuar se mos hedh një hap përpara.

SEPSE:
Sepse ju jeni shumë i suksesshëm, me fat dhe, ndoshta, më i lartë në shkallët shoqërore ose më mirë.Ju jeni një fallxhor që mund të merrni gjithçka nga jeta, si magji. Gjithashtu, ju jeni shumë tërheqës për seksin e kundërt dhe mund të keni një përzgjedhje të madhe midis tifozëve.Kjo është një shtrirje interesante, ku nuk ka zili të keqe dhe të zezë.Përkundrazi, është një formë e veçantë admirimi për ju dhe suksesin tuaj. Ky person do të donte të ishte si ju për tu afruar.

LETAPR Nr. 2
KUSH JU RREZIKON:
Në këtë rast, mund të mos keni një, por të paktën dy ziliqarë.Këta njerëz mund të jenë anëtarë të familjes suaj ose thjesht të hyjnë në shtëpinë tuaj.Alsoshtë gjithashtu e mundur që të jetë një çift i martuar ose njerëz që jetojnë nën të njëjtën çati. Në çdo rast, këta janë njerëz të afërt me ju.

SEPSE:
Isshtë thjesht çështje e financave, mirëqenies financiare dhe prosperitetit. Ndoshta ju keni pak më shumë dhe jetoni pak më mirë se këta njerëz.
Kjo shkakton zili akute dhe madje mund t’i çojë njerëzit në një gjendje urrejtjeje ndaj jush.Në disa raste do të tingëllojë kështu. që ju mund t’i keni ndihmuar këta njerëz ose u keni huazuar para.

LETAPR Nr. 3
KUSH JU RREZIKON:
Ky është njeriu me të cilin i keni dhënë fund marrëdhënies tuaj në të kaluarën.Ndoshta ky është ish-burri juaj ose shefi juaj nga një punë e mëparshme.Sido që të jetë, ju keni qenë të lidhur në të kaluarën nga probleme të zakonshme financiare ose një kauzë e përbashkët.Një person është në një gjendje të frustruar kur nuk ka marrë diçka që dëshiron për veten e tij.

SEPSE:
Nëse e keni zbuluar ish-bashkëshortin tuaj në këtë skenar, arsyeja e zilisë dhe zemërimit të tij ndaj jush është ndarja e pasurisë së përbashkët, e cila mund të ishte vendosur jo në favor të tij.Ose nuk keni pranuar t’i jepni ndihmë financiare këtij personi, ata nuk janë takuar në gjysmë të rrugës.Nëse ky është shefi juaj, atëherë ndoshta në të kaluarën ai nuk dëshironte t’ju paguante para, një bonus, ai mund të vonojë pagën tuaj.Por disi keni arritur të fitoni çmimin tuaj dhe kjo bën që ai t’ju ketë zili.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *